Sunday, June 6, 2010

To My Dear Customers


~sticky post entry~

Hi all,


Please be informed that i'm not able to take any order starting from :-


24th May 2010 to 6th June 2010.


Order for that period is already full.

Thank you for all your supports :)




Best Regards,
Hawa @ Pertmuffins

8 comments:

Put said...

wahh.. tak pernah ade post notes kat blog kak hawe nie.. menunjukkan progress biz anda.. suka! suka! suka! tak lama lagi, kak hawe kena buat timetable dah untuk booking slot.. all the best..!

PertMuffin on May 12, 2010 at 8:41 PM said...

kak hawa tak cukup tido dah sekarang... kalau put nak tengok mata koala bear tengok mata kak hawa dah cukup... (=_=)

Put said...

alhamdulilah biz makin maju, design makin mantep.. pasal mata tu, klu cik abe komplen, ckp je kak hawe buat stail smokey eyes..:D kui3..yg penting, menten jelita :D..

klu kak hawe nk tau, tiap kali on pc, mesti nk buka blog nie dulu, rase bahagia klu ade entry baru :D

faezah othman on May 13, 2010 at 8:35 AM said...

wahhh congrates kak...business semakin maju..hehehe....

PertMuffin on May 13, 2010 at 8:41 AM said...

alhamdulillah... thanks faezah & putri. :)
thanks kat all u guys for the supports. gile terharu okeyy!! :D

put.. kak hawa x update sbb kamera lama rosak.. tapi dah tukar baru.. masalah nak update asyik x sempat... tapi put dah ckp camtu buat gue semangat nak update.. ehehehe..

wan afikah azlan on May 13, 2010 at 7:52 PM said...

makin busy nmpknya kak hawa.hehehe :)selamat maju jaya kak.

Put (yg bukan stands for Putri).. hihi said...

Kak hawe, nak dekat setahun Put follow blog kak hawa hari2.. Put nampak progress tu.. Punya lah bukak hari2 sampai tau dulu kak hawa akan update setiap Isnin petang waktu Mesia. So by tghari Isnin tu, Put dah boleh tgk. Tp klu takde entry baru, rasa tak best je :(.. tp skrg best sbb Put dah takyah tunggu ari Isnin :D

PertMuffin on May 14, 2010 at 9:15 AM said...

thanks wan afikah.. awak pun one of my loyal customer :)
tQ byk2 sbb support akak.

put..mati2 akak ingat it's stand for putri. hehehe..
gile ahh dingdong! mmg tabik spring put bley tau time akak update.. :D

tQ so much guys...

Blog Archive

ADVERTISE YOUR BIZ HERE

Now you can promote your product here.
Please email me for more details.

Printzhouz

Bakery Stuffs

Edible Image

Cookies
 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez