Friday, June 25, 2010

Choc Moist with Strawberry..





16pcs choc moist cupcakes with ganache and strawberry - ordered by Ms. Wan Afikah from MMU for her family :)
Thanks sis.!

4 comments:

lina on June 26, 2010 at 7:22 PM said...

hawa..mengancam habis kapkek choc ni..sy ni peminat stoberi & choc no.1..bila tgk topping & stoberi tu buat terliur je..blh mintak resepi topping tu tak kalau x keberatan..menarik sgt topping dia..mesti rasa pun sedapp kan..tq

PertMuffin on June 27, 2010 at 3:17 AM said...

lina... toping nih macam ganache biasa tapi saya lebihkan cream. Maksudnya sukatan dia 1 : 2 , then gunakan ganache tu masa dia masih cair.. tapi jangan guna masa masih panas.. nanti dia meresap terus dalam kek. hehee.. agak2 sejuk sikit baru boleh guna.. letak satu sudu each cupcake, pastu gerak2 kan cuppies tu kasi dia rata :)
berusaha ya!! :D

- L.i.n.a - on June 27, 2010 at 9:45 PM said...

hawa..tq byk2 sudi kongsi..semoga hawa murah rezki slalu..amin..
lina biasa guna nisbah 1:1...oklah nak trylah resepi hawa..tgk topping dia mmg menarik sgt2..yg sy punya slalu je tenggelam..meresap kat kek tu..tak nmpk elok cam hawa punya..tq yek:-)

PertMuffin on June 28, 2010 at 10:50 AM said...

amin... tQ lina. saya pun doakan kita sama2 success dan murah rezeki dalam bidang nih :D

Blog Archive

ADVERTISE YOUR BIZ HERE

Now you can promote your product here.
Please email me for more details.

Printzhouz

Bakery Stuffs

Edible Image

Cookies
 

Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez